fredag 30 januari 2009

Ojdå, Hur dum får man bli?

På söndag, tror jag att det är, ska jag ställa av bilen. Så nu blir det lite funderande över vad jag behöver göra innan dess. Eftersom en av anledningarna till just avställningen är den dyra TV-notan kom jag osökt att tänka på en TV.Den lilla lilla jag har duger väl men det är lite svårt att läsa ibland, t o m med glasögon.

Så, jag gjorde slag i saken och for till FA-fyndet där jag sett billiga TV-apparater tidigare. Hittade TV nr 1: Fräsch 600 kr. Hittade TV nr 2: Mindre Fräsch 250 kr och på lappen stod bl a:
"Fungerar hur länge?". Så får jag se den! TV nr 3: Fräsch, Philips 28 tum, stereo, 400 kr.

Den bidde det. Men den är stor. Stor och bred. Och stor och bred och tung. Haffade en personal av manligt kön och visst skulle han hjälpa mej att få TVn i bilen. Hemkommen var avsikten att låta TVn ligga kvar i bilen tills assistans eventuellt skulle dyka upp.

Men, men. Jag är jag och jag kan vara envis. Jag kan vara otålig. Jag klarar allt... Så jag stod och tittade lite på den. Försökte lyfta lite på den. Tungt! Går aldrig. Så hittade jag en lösning. Fick ur den ur bilen. Så hade jag spanat in hur jag tungt och osmidigt kunde typ hänga stativet över ena axeln. Hå hå ja ja. Här kommer Hulkan trodde väl jag. Fick upp Tvn gick två meter så small(!) det till i ryggen. Din dumma nöt sa jag till mig själv. Nu blir du invalid på kuppen. Stod där och vred mig i smärtor en stund. Kanske att någon vänlig själ passerar? Onej. Så där står jag och tittar på trapporna. Inte många trappsteg. Men dock trappsteg. Fram med Hulkan igen. Det tog kanske en halvtimme... sedan var TVn inne.

Och nu behöver jag knappt glasögon när jag ska se på TV. Fast det gör tämligen ont i ryggen så jag vet knappt hur jag ska sitta/ligga för att se på den. Tur att jag har Citodon hemma. Kan ha varit ett revben som fick sig en törn. Det har jag ju varit med om ett antal gånger innan. Utan att ha burit TV. Är det så så lär jag få dras med detta onda ett tag.

Nej nu ska jag gå och titta på min STORA TV!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar